Jeu de Boules KOAG Krimpen

Welkom bij de Jeu de Boulesclub "Jeu de Boules Krimpen". Wij zijn een afdeling van de korfbalclub c.k.v. KOAG en hebben ons veld bij de kunstgrasvelden van de korfbal aan de Driekamp 5 in Krimpen aan den IJssel (tegenover het Krimpener-waard College). Wij beschikken daar over 12 wedstrijdbanen (3 x 12 meter). Ons doel is om recreatief, maar op een behoorlijk niveau Jeu de Boules te spelen. Daarnaast staat de gezelligheid hoog in het vaandel en worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Je kunt hierover via de link "Agenda" alles te weten komen en we laten hier regelmatig weten hoe het geweest is.

Heb je interesse in onze sport dan kun je 3x proefdraaien. Op onze speeldagen maandag- en donderdag ben je van 13.30 tot 16.00 uur welkom. Wij zorgen voor het materiaal. Besluit je om lid te worden dan ga je een contributie betalen van € 20,50 per kwartaal. 

Naast het thuisgebeuren spelen wij ook toernooien/wedstrijden in de omgeving. Wij zijn hiervoor aangesloten bij de "Regio JDB" een organisatie van ongeveer 20 verenigingen, die een volle agenda aan toernooien/wedstrijden hebben. Door ons wordt hieraan enthousiast meegedaan. Deze toernooien vinden meestal plaats op zaterdag, zondag en soms doordeweeks.

Maak kennis met ons en kom naar ons terrein aan de Driekamp.


Informatie over lidmaatschap

Marius Koppenol (Krimpen)
Henny Pieroelie (Ouderkerk)

Speeltijden

Alle donderdagen: 13:30-16:00 uur: competitie
Alle maandagen: 13.30-16:00 uur: vrij spelen