Sponsormogelijkheden

Onderstaand ziet u een globaal overzicht van de sponsormogelijkheden. Heeft u interesse in deze vorm van sponsoring neem dan contact op met de sponsorcommissie via: sponsor@ckvkoag.nl

Hoofdsponsor

Eventueel naamsverbinding, shirtsponsor KOAG 1 (wedstrijd¬shirts, reserveshirt en trainings¬shirts), bordsponsor, advertenties, PR bij artikelen op site en in krant, deelname sponsoractiviteiten.

KOAG is op dit moment zeer blij met King Business Software als hoofdsponsor.

Teamsponsoring

KOAG is op dit moment erg blij met de teamsponsoring van JUMBO De Korf, XPOR en BUKO.

Selectieteamsponsor

Shirtsponsor selectietieteams KOAG 2 en 3, KOAG A1, B1, C1, D1, E1 (wedstrijdshirts, reserve/-inschietshirt, trainingspak en/of sporttas), bordsponsor, advertenties, PR bij artikelen op site en in krant, deelname sponsoractiviteiten.

Teamsponsor

Shirtsponsor andere teams (wedstrijdshirts, reserve/-inschietshirt, trainingspak en/of sporttas), bordsponsor, advertenties, PR bij artikelen op site en in krant, deelname sponsoractiviteiten.

Thema-/activiteitensponsor

KOAG organiseert regelmatig evenementen als toernooien, een jeugdkamp e.d. Natuurlijk zijn wij blij als er bedrijven zijn die een evenement willen sponsoren. Vlagsponsor (eigen materiaal) tijdens activiteit, 1 advertentie, PR bij artikelen op site en in kracht, deelname sponsoractiviteiten.

Het Pinksterkamp is in het verleden gesponsord door aannemersbedrijf Kraaijeveld. Het Familietoernooi op de slotdag is al eens gesponsord door Rudolf Peter Fashion Store. De jeugd wordt gesponsord door FACET, XPOR en BUKO.

Bordsponsors

Op ons korfbalveld is er de mogelijkheid voor sponsors om een reclamebord op te hangen. De reclameborden zijn er goed te lezen, dit komt mede doordat een korfbalveld kleiner is dan een voetbalveld. De veldgrootte is 60m x 30m (op de nieuwe locatie zelfs 40m x 20m). Borden kunnen zowel aan de lange als aan de korte zijde worden opgehangen.

Advertenties

Adverteren is mogelijk in onze fraai opgemaakte digitale nieuwsbrief welke 10 keer per jaar naar al onze leden wordt gestuurd.

Overige Sponsorvormen

Naast de hiervoor genoemde sponsorpakketten is het zeker mogelijk om via losse sponsorproducten uw zichtbaarheid binnen en buiten de vereniging te vergroten. Te denken valt aan:

  • Trainingsmateriaal
  • Opslagmogelijkheden materiaal
  • Sponsorborden of –vlaggen

 

En vooruit kijkend naar de nieuwe accommodatie (er is nog een flinke wensenlijst):

  • Inrichting kantine (keuken, bar, aankleding)
  • Elektronica (tv, computer, netwerk, koeling e.d.)
  • Inrichting terras (buitenmeubels, parasols e.d.)
  • Sporttechnische inrichting (korven, schotklok, scorebord e.d.)

 

Uiteraard staat de sponsorcommissie open voor nieuwe sponsorvormen. De behoeften en wensen van de sponsor worden dan graag in een persoonlijk gesprek besproken. Contact: sponsor@ckvkoag.nl