Sponsoren

Hoofdsponsor

KING Business Software

KING Business Software is momenteel de hoofdsponsor van KOAG. King Business Software wordt gemaakt door Quadrant Software BV uit Capelle aan den IJssel. King is een financieel en logistiek softwarepakket waarmee elke onderneming tot 100 werkplekken goed uit de voeten kan.

Van elektronisch factureren tot mobiele magazijnoplossingen, van budgettering tot een geïntegreerde webwinkel, elke King module draagt bij aan een optimaal ondernemingsresultaat. Benieuwd of uw onderneming met King ook efficiënter en succesvoller kan draaien? Kijk dan op www.king.eu of bel 010 - 264 63 20 voor een vrijblijvend advies.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.king.eu

Teamsponsoren

JUMBO Supermarkten

JUMBO Supermarkten is momenteel de sponsor van KOAG 2. Het bedrijf heeft Super de Boer overgenomen en is KOAG trouw gebleven als sponsor. JUMBO de Korf is in handen van dhr. De Jongste en hij is al langer bekend met KOAG door regelmatig te sponsoren met evenementen.

De JUMBO formule kent Zeven Zekerheden waar u van op aan kunt:

Voor al uw boodschappen kunt u dus vanaf nu terecht bij JUMBO Supermarkten! 

Jeugdsponsoren

We zijn ontzettend trots te melden dat drie bedrijven zich meerjarig aan KOAG hebben verbonden:

Zij hebben zich bereid verklaard de komende jaren specifiek de jeugd(activiteiten) van KOAG financieel te ondersteunen. Namens de sponsorcommissie en uiteraard de hele club zijn we hier ontzettend blij mee.

FACET Accountants en Adviseurs

Ondanks al uw kennis, heeft u regelmatig behoefte aan een sparringpartner. Aan een adviseur die past bij uw onderneming en die, net als u, goed weet wat zich in uw branche afspeelt. Een adviseur die weet wat ondernemers beweegt en die u helpt om nog beter te ondernemen. Die adviseur vindt u bij FACET.

 

XPOR

XPOR staat voor experts openbare ruimte. Wij zijn een kleinschalig bureau, dat bestaat uit professionals met een grote ervaring binnen de overheids- en adviesbranche. Zowel het beheer, de inrichting, de ontwikkeling en het gebruik van de openbare ruimte kent voor ons geen geheimen. Niet doordat wij alles zelf weten maar zeker ook omdat wij gewoon zijn om nauw samen te werken met specialisten op alle thema´s binnen de openbare ruimte.

 

BUKO

Als specialist op het gebied van verkeersvoorzieningen realiseert BUKO Infrasupport alle mogelijke afzettingen en markeringen. Bij projecten in grond-, weg- en waterbouw en tijdens evenementen dragen onze voorzieningen bij aan veiligheid en een optimale doorstroom, met zo min mogelijk overlast voor de omgeving. BUKO Infrasupport is niet alleen te vinden aan de openbare weg, maar ook op industrieterreinen en evenementenlocaties. Infrasupport is de schakel tussen uw wensen en de eisen van de wegbeheerder.

Sponsoren nieuwe accommodatie

Naast de bijdragen die leden leveren aan de nieuwe huisvesting hecht KOAG er waarde aan om ook de bedrijfssponsoren van de nieuwe accommodatie te vermelden op de site.

Nieuwe kassa

De nieuwe kassa van KOAG is natuurlijk mogelijke gemaakt door de "Vrienden van KOAG", maar de leverancier van de kassa - Le Credit Sportif - is ons ook tegemoet gekomen in de kosten. We zijn ze daarvoor natuurlijk zeer erkentelijk.

Keuken / bar

We zijn ook erg blij met de bijdragen van Bouter B.V. rond de levering van de keuken en de bar voor het nieuwe clubhuis. Bouter B.V. heeft, naast een mooie korting ook een aantal onderdelen van de keuken om niet geleverd. Met deze vorm van sponsoring zijn we natuurlijk erg blij.

KOAG-kaart

Met de nieuwe kassa, gaat KOAG ook de KOAG-kaart introduceren in het nieuwe seizoen. De kosten voor deze KOAG-kaart worden volledig gedragen door de sponsoring van Top Electronics. Hiermee wordt het mogelijk om sneller af te rekenen bij KOAG. We zijn blij met deze bijdrage en met de KOAG-kaart is dan ook weer een mooi sponsorproduct toegevoegd.

Bordsponsoren

De volgende bedrijven hebben een reclamebord langs het veld van ckv KOAG hangen:

Citroën Broere
D. Gouwens GWW B.V.
Dutraco
M. de Koning
Multical
Rabobank Krimpenerwaard
Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs
Snackbar De Krim

Jumbo De Korf
Sportcafe De Boog
Aannemersbedrijf Kraaijeveld
Kaowka Reclame
FACET Accountants
KING Business Software
Vrienden Van KOAG

 
Sponsoren KOAG-Nieuwsbrief

De volgende bedrijven adverteren in het KOAG-Nieuwsbrief.

IHK BV
De Berekuil
Autoschool All-Ride
Dutraco
Jumbo De Korf 

Sportcafe De Boog
XPOR
FACET Accountants
Arie van Deventer
KING Business Software