Sponsoring

CKV KOAG is een dynamische en open vereniging. Een vereniging die nog volledig bestuurd wordt door vrijwilligers en een vereniging waar iedereen van harte welkom is. Met ca. 350 leden is KOAG een grote sportvereniging in Krimpen aan den IJssel. Ook in de regio behoort KOAG tot de grotere korfbalverenigingen. Met een grote diversiteit aan leden is er een stabiele en gezonde toekomst in het vooruitzicht. In oktober 2015 is KOAG gevestigd aan de overzijde van de de Driekamp, samen met het Krimpenerwaardcollege op een mooi nieuw complex.

De jeugd heeft een belangrijke plaats binnen de vereniging. Het gehele jaar door worden er naast de reguliere korfbalactiviteiten verschillende nevenactiviteiten georganiseerd. Naast korfbal biedt de vereniging ook jeu-de-boules, klaverjassen en bridge aan. Een bijzonder team binnen KOAG is het G-team. Het team, bestaande uit mensen met een verstandelijke beperking, is volledig geïntegreerd binnen de club.

KOAG is zich bewust van haar maatschappelijke functie. Door middel van contacten met het onderwijs, Buiten Schoolse Opvang en de gemeente Krimpen probeert KOAG haar rol breder te trekken dan alleen het korfbalveld.

Voor sponsoring bij KOAG bestaan vele mogelijkheden. Zo zijn er de mogelijkheden om onder andere een team te sponsoren, een sponsorbord te plaatsen langs het veld, te adverteren in het KOAG-magazine, een sponsoruiting te plaatsen op de kunststofmand. De sponsorcommissie maakt graag maatwerk om zo in de wensen van de sponsor te voorzien.

Bent u geïnteresseerd in het sponsoren van CKV KOAG of wilt u meer informatie hebben over de sponsormogelijkheden dan kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie.

Email: sponsor@ckvkoag.nl