KOAG heeft een activiteitencommissie die veel organiseren voor de jeugd. Hieronder een greep uit het aanbod.

Knutsel-/filmavonden

Gezellig met elkaar wat knutselen (soms een thema, soms om aan te moedigen bij een kampioenswedstrijd). Aan het eind heeft iedereen wat leuks om mee naar huis te nemen. Soms in combinatie met de knutselavond en soms apart een gezellige filmavond met elkaar.

Halloween

Wat in sommige delen van de regio als eeuwen een lange traditie is, wordt bij KOAG ook al weer jaren georganiseerd - Halloween. In de omgeving van het clubhuis kom je dan op allerlei verrassende plekken, bijzondere figuren tegen. En we weten allemaal dat schreeuwen helpt tegen boze geesten ;-) Tot nu toe hebben we elk jaar iedereen aan het eind van de avond weer terug gezien.

Pinksterkamp

Elk jaar lukt het weer (net) om met voldoende begeleiding de ruim 70 kinderen mee te nemen op Pinksterkamp. Steeds op een andere locatie (maar elke keer weer leuk) veel sport, spel en plezier. Lange dagen en korte nachten en steeds een groot succes. Er schijnen zelfs vrienden en vriendinnen lid te worden om mee te mogen. 

Sinterklaasavond

We mogen er niet op rekenen, maar we proberen het elk jaar weer. En blijkbaar is de KOAG-jeugd heel braaf, want Sinterklaas heeft nog geen avond over geslagen. Dit jaar weer proberen ?

Disco-avond

De disco-avonden hebben bij KOAG ook een lange traditie. In 2015 gaan we naar het nieuwe clubhuis en wordt er nagedacht over een nieuwe vorm. Tijdens het zaalseizoen kunenn we in ieder geval elke zaterdagavond gezellig "nazitten" als de wedstrijden afgelopen zijn.

 

Los van deze activiteiten proberen we natuurlijk ook op trainingsavonden en wedstrijddagen het gezellig te hebben bij KOAG. Jullie zijn van harte welkom.