Reminder !! Vandaag kan het nog ! KOAG Slotdag - Zaterdag 23 juni

« Terug naar het overzicht18 juni 2018-Sanne Bouwman

Beste KOAG leden,

Zaterdag 23 juni 2018 wordt het seizoen 2017-2018 wederom afgesloten met de traditionele KOAG slotdag. Het toernooi wordt ook dit jaar weer mede mogelijk gemaakt door Rudolf Peter Family Store, de leukste mode winkel voor het hele gezin!

Op veld 2 en 3 zullen de familieteams het weer tegen elkaar kunnen opnemen. Er wordt gespeeld op het inmiddels bekende halve veld met 4 palen; een hoge en een lage paal. Op de laagste mag uitsluitend gescoord worden door de jeugd. Meld je aan, ruimte genoeg voor meerdere poules!

Op het hoofdveld wordt er dit jaar een Zeskamp georganiseerd waarbij de teams een parcours van 6 opdrachten afleggen. Meld je aan! Per KOAG senioren of juniorenteam, vraag ouders, broertjes en zusjes, zorg ervoor dat je KOAG team sowieso vertegenwoordigd is.

De eerste wedstrijden en de Zeskamp starten om 13.30 uur, de teams moeten zich aanmelden bij de wedstrijdleiding vanaf 13.00 uur.

Wil je dit vooral niet missen, meld je dan tijdig aan als team! Dit kan via activiteitencommissiekoag@gmail.com o.v.v. je teamnaam en de namen van minimaal 4 spelers. Aanmelden kan tot uiterlijk 18 juni 2018.

Na afloop van het toernooi start rond 17.00 uur (tot 19.30 uur) de BBQ. De BBQ wordt ook dit jaar verzorgd door Cateraar Arie Kok. Om teleurstellingen op de dag zelf te voorkomen, ook hier tijdig aanmelden (i.v.m. het doorgeven van de definitieve aantallen mee eters). Niet of te laat aangemeld = niet kunnen mee eten. De kosten voor kinderen t/m 12 jaar bedragen € 5,00, ben je iets of veel ouder dan betaal je € 8,50. Ook hier aanmelden uiterlijk 18 juni 2018 op activiteitencommissiekoag@gmail.com, betalen gaat contant op de slotdag zelf.

En als afsluiter op de slotdag zal vanaf 19.00 uur de “Silent Disco” starten (benieuwd en de vorige keer gemist? Tik dit even in op google!). Wil je daadwerkelijk muziek horen, zorg dan dat je verzekerd bent van een koptelefoon door je snel aan te melden, uiterlijk 18 juni 2018 op activiteitencommissiekoag@gmail.com De entree bedraagt € 5,00, hiervoor krijg je een koptelefoon (in bruikleen!) welke om uiterlijk 01.00 uur weer (schadevrij) moet worden ingeleverd.

We hopen op een mooie opkomst en veel inschrijvingen!

Daarnaast zou het fijn zijn als er ouders of leden bereid zijn op deze middag en/of avond een bardienst (mee) te draaien. Vele handen maken licht werk, dus wie mogen we noteren?

Sanne de Goede, namens de activiteitencommissie

Onze adverteerders: