KOAG 1 nog steeds op koers !

« Terug naar het overzicht18 februari 2018-Cores Snoey

Afgelopen zaterdag heeft KOAG de punten in eigen huis kunnen houden. Men versloeg WION 1 met 17-16, en door deze overwinning staat KOAG nog steeds alleen aan kop in klasse 2H.

Na de overwinning van KOAG 2 op Wion 2, startte KOAG1 de wedstrijd sterk en nam, mede door drie mooie goals van een sterk spelende Rein Douma, de leiding.

De opvolgende periode bleek, de normaal sopel lopende scoringsmachine moeite te hebben de korf te vinden. Hierdoor kon WION aansluiten en zelfs met een voorsprong gaan rusten. Een volle tribune kon uitzien op een zeer spannende tweede helft waarbij de winnaar pas echt in de laatste minuut duidelijk werd. Mede door inbreng van Kaylee Spee en routiniers Martin van Schaik en Eva Bongers wist KOAG de laatste fase steeds aan de goede kant van de score te blijven.

Men kan nu uitkijken naar het volgende en tevens laatste duel op 10 maart tegen Paal Centraal (18:45uur). Deze ploeg knokt nog voor lijfsbehoud in de tweede klasse, dus dat belooft een spannende pot te worden. Wetende dat concurrent Korbis slechts op 1 punt onder KOAG staat, betekent dat men het nodige zal moeten doen om promotie naar de eerste klasse te realiseren.

 

 

 

Onze adverteerders: