Zwembad korfbal; een gezellig teamuitje van C1, B1 en B2

« Terug naar het overzicht04 november 2017-Robert Knoop

Op zaterdag 28 oktober was na weken voorbereiding het gezamenlijke teamuitje van de C1, B1 en B2. Om 17:00 werden de spelers en speelsters verwacht in het sportcaf� van zwembad De Lansingh.

Na het nuttigen van het door Facet Accountants gesponsorde broodje kroket of frikandel werden de kleedkamers opgezocht. Het zwembad korfbal stond – na jaren van weg geweest – op het programma.

 

In het instructiebad was de beweegbare bodem om 1m20 diepte gezet. In het midden van de bodem werd de ingepakte korfbalpaal geplaatst. De teams waren gemixt met 4 spelers uit de C1, B2 en B1. Er waren 6 teams – extreem uitgebalanceerd qua sterkte – gemaakt en verdeeld over twee poules. Na de poulewedstrijden werden de finalerondes gespeeld.

In beide poules was er een duidelijke winnaar. Deze winnaars namen het in de finale tegen elkaar op. In een spannende wedstrijd werd het 4-2 voor het team van Wessel Snoey, Mick Gast, Mark van Schaik en Iris Schagen.

Na de spetterende twee uur zwembadkorfbal was het alweer tijd om te douchen, aan te kleden en richting clubhuis te fietsen. Dezelfde sponsor van het broodje kroket/frikandel, Facet Accountants, had ook besloten om voor pizza’s te zorgen. Om 21:00 kwamen er meer dan 20 pizza’s het clubhuis binnen! Om de geslaagde avond helemaal compleet te maken werd er een film aangezet. Gelukkig ging de klok die nacht een uurtje terug, het werd iets later dan vooraf uitgedacht.

Deze avond kon niet succesvol zijn zonder de hulp van de vrijwilligers Cees Jan (sponsor, meefietser kids), Peter (korfbalpaal, foto’s en bardienst), Bas (meefietser kids) en de trainers Floor, Henk, Tom. Altijd een risico om namen te noemen, hopen dat ik niemand vergeten ben…. Jullie inzet kenmerkt de vereniging en maakt een superleuke avond voor de deelnemers!

 

Onze adverteerders: