URGENT - Cubhuis morgen en maandag dicht !!!

« Terug naar het overzicht20 oktober 2017-Ard den Outer

Beste leden en bezoekende ploegen - wij ontvingen zojuist het volgende bericht m.b.t. sluiting van de voorlopige sluiting van het clubhuis.


Per direct is de locatie Krimpenerwaard College gesloten voor alle leerlingen, personeelsleden, activiteiten van KOAG en andere gebruikers van de locatie. Dit is in ieder geval tot en met maandag het geval.

Naar aanleiding van berichten rondom de veiligheid van vloerplaten is vrijdagmiddag 20 oktober een overleg geweest tussen de school, de gemeente en het Technisch Bureau van de Krimpenerwaard (bouw- en woningtoezicht). In dit overleg zijn de zorgen besproken rondom de gebruikte bouwtechniek van de school.

Op dit moment kan niet 100% worden garandeerd dat de vloerplaten veilig zijn. Daarom is besloten om maandag 23 oktober het Krimpenerwaard College dicht te houden. "Het sluiten van de school is onvermijdelijk. We kunnen en mogen geen risico’s lopen met leerlingen, personeelsleden en overige gebruikers." 

Aanstaande maandag wordt nader onderzocht en verwachten we resultaten die duidelijk moeten maken of de school aantoonbaar veilig is voor gebruik. Zodra hier meer over bekend is, informeren wij u uiteraard.


Uiteraard volgt KOAG de ontwikkelingen nauwlettend en we zullen u per direct informeren zodra wij meer weten. Wedstrijden morgen gaan door - MHC Krimpen heeft geen competitie dus het was sowieso niet mogelijk om WCs e.d. te gebruiken. Het gaat om enkele wedstrijden thuis. Met de clubhuiscommissie en het wedstrijdsecretariaat wordt gekeken hoe we scheidsrechters en bezoekende ploegen opvangen.

Deze tekst wordt ook zo snel mogelijk via de ledenbrief via de mail verstuurd en op Facebook geplaatst. Help ons met mensen tijdig te informeren. Het korfballen gaat door - zij het in onzekerheid over hoe we er vanaf maandag voor staan.

Namens het bestuur,
Ard den Outer

 

Onze adverteerders: