Is jouw boekje al uit je sporttas?

« Terug naar het overzicht17 september 2017-Cees-Jan Kwakernaak

Ieder jeugdlid heeft zaterdag 16 september een boekje meegekregen met 20 loten/eenmalige machtigingen met een begeleidende brief voor de ouders. We hopen a) dat deze in de sporttas inmiddels is ontdekt en b) dat de kids de buren, de papa’s en mama’s, opa’s, oma’s, supporters bij KOAG 1 langs de lijn of misschien wel de collega’s van papa en mama hiermee gaan bestoken! Van ieder verkocht lot (van € 3,--) gaat namelijk 80% naar KOAG, dus € 2,40 per lot!

Voor KOAG is dit al jaren een belangrijke inkomstenbron die broodnodig is om de extra dingen te doen zonder hiervoor gelijk de contributie te moeten verhogen. Denk hierbij aan spel- en speelmaterialen voor de jeugd, ook dit jaar weer het doel van de verkoopactie. Echter, we zien in het vele actiegeweld het aantal verkochte loten helaas jaarlijks dalen.

Vandaar dat we het dit jaar anders in elkaar proberen te steken. Hopelijk zorgt dit voor een extra stimulans voor de kids om niet alleen bij de buren aan te bellen maar ook bij alle andere bewoners in de straat. Dit jaar worden de inspanningen van de leden beloond met een bijdrage vanuit KOAG van € 0,50 per verkocht lot. Er geldt daarbij een minimum van 3 loten. Verkoop je 10 loten dan kun je dus zelf € 5 “verdienen”, verkoop je er 3 dan is dat € 1,50.

De loten worden bij verkoop geïnd middels een eenmalige machtiging dus de kinderen hoeven niet met contant geld over straat. De boekjes kunnen worden ingeleverd via de coaches (of in de aparte doos in de kantine), uiterlijk zaterdag 11 november. Vergeet niet je NAAM + TEAM op de voorzijde van het boekje te vermelden.

Namens de sponsorcommissie hopen we dat iedereen deze actie positief zal benaderen met maar een (club)belang; de jeugdleden van KOAG. En een klein beetje natuurlijk voor jezelf. Voor vragen kunt u altijd terecht bij een van de leden van de sponsorcommissie of stuur gewoon een mail naar sponsor@ckvkoag.nl.

Onze adverteerders: