Nieuwe sportverzorger en trainer voor KOAG 2

« Terug naar het overzicht15 juli 2017-Peter Edens

Met grote vreugde kan ik aan alle leden van KOAG en met name de spelers/sters van de selectie mededelen dat we eindelijk een trainer/coach hebben we weten te strikken voor het tweede. Met ingang van volgend seizoen zal Bas �t Hart samen met Wout Schouten de trainingen van de selectie op zich nemen. Tevens zal Bas op zaterdag de coaching van het tweede gaan doen.

Bas ’t Hart is een man van de club. De meeste leden zullen hem kennen. Hij was afgelopen seizoen bijvoorbeeld zeer actief bij de F-groep en zat in de technische commissie. Deze activiteiten zullen op een lager pitje komen te staan nu hij al z’n tijd en energie in het tweede gaat steken.

We wensen hem veel succes, maar meer nog veel plezier met onze jonge selectiegroep.

En een verzorger !

Tevens kan ik alle leden melden dat we ook een sportverzorger hebben weten binnen te halen. Zijn naam is Frank van Gelderen. Hij is 50 jaar en net klaar met zijn cursus sportverzorging. Frank wil heel graag ‘kilometers’ maken en KOAG ‘gaan doen’. Frank zal elke dinsdag en donderdag op de club zijn om spelers/sters met blessures te helpen. Ook spelers/sters die NIET in de selectie zitten.

Hieronder zijn eigen introductie: 

Mijn naam is frank van gelderen ik ben 50 jaar oud en woonachtig in Rotterdam zuid ik ben verleden jaar begonnen met de opleiding sportmasseur en heb mijn diploma gehaald en ik hoorde dat KOAG een masseur zocht en ik heb Peter gebeld en we hebben een leuk en goed gesprek gehad en ik ben voor het komende jaar jullie masseur/verzorger dit word voor mij een jaar om ervaring op te doen ik ben op de dinsdag en donderdagavond en de zaterdag aanwezig op de vereniging ik hoop een mooi en sportief jaar

Onze adverteerders: