Geslaagde slotdag 2017

« Terug naar het overzicht24 juni 2017-Cees-Jan Kwakernaak

Ondanks de aanhoudende regen kunnen we terugblikken op een geslaagde slotdag! Om 10 uur stonden al een 8 tal A- en B junioren in de regen klaar om de velden uit te zetten, de partytent op te zetten en het springkussen op te blazen.

Het toernooi zelf kende spannende wedstrijden, veel mooie goals en de wisselbeker met taart ging dit jaar dik verdiend naar team C2&co. Bij het 4 tegen 4 toernooi wisten de mannen in de finale van het vrouwenteam te winnen, ook voor hen een lekkere taart als beloning.

 

Hierna op naar de BBQ, die letterlijk in het water viel want de miezer sloeg om in regen. Het slepen van alle tafels naar het terras bleek jammer genoeg voor niets, maar gelukkig konden alle 120 BBQ’ers in onze kantine een plekje vinden!

Na de ijsronde ging het DJ team van Robert aan de slag, wat zou dat nu gaan worden een silent disco? Een ongelooflijk succes, jong tot oud stond echt de hele avond op de vloer en werd vermaakt met muziek naar keuze. De drie kanalen (je koptelefoon kleurde afhankelijk van je kanaalkeuze rood, blauw of groen) werden door Robert, Martijn, Bob, Ruben en Rein de hele avond gevuld met hardcore, verzoeknummers, Feyenoord liederen, Andre Hazes, rap en wat al niet meer. En dat allemaal door elkaar heen, ook zonder koptelefoon ontzettend leuk te zien (te horen bij sommigen overigens iets minder).

Nogmaals dank aan iedereen van de organisatie.

 

Onze adverteerders: