Meer over de slotdag op 24 juni

« Terug naar het overzicht09 juni 2017-Sanne de Goede

Zaterdag 24 juni 2017 wordt het seizoen 2016-2017 wederom afgesloten met de traditionele KOAG slotdag. Het toernooi wordt ook dit jaar weer mede mogelijk gemaakt door Rudolf Peter Family Store, de leukste mode winkel voor het hele gezin!

Op het hoofdveld zullen de familieteams het weer tegen elkaar kunnen opnemen. Er wordt gespeeld op het inmiddels bekende halve veld met 4 palen; een hoge en een lage paal. Op de laagste mag uitsluitend gescoord worden door de jeugd. Op veld 2 kunnen de jongeren/volwassenen de strijd aangaan volgens de beach korfbalregels welke uitgebreid op de KOAG site staan vermeld. Kort gezegd strijden de teams in 4 tallen tegen elkaar op een veld van 20 bij 20 meter met 1 paal in het midden.

De eerste wedstrijden op beide velden starten om 12.30 uur, de teams moeten zich aanmelden bij de wedstrijdleiding vanaf 12.00 uur. Tussendoor staat er een teamopdracht op het programma waarvoor een aparte teamprijs voor de winnaar beschikbaar wordt gesteld. Wil je dit vooral niet missen, meld je dan tijdig aan als team! Dit kan via koagslotdag@gmail.com o.v.v. je teamnaam en de namen van minimaal 4 spelers. Aanmelden kan tot uiterlijk 19 juni 2017.

Na afloop van het toernooi start rond 17.00 uur (tot 19.30 uur) de BBQ. De BBQ wordt ook dit jaar verzorgd door Cateraar Arie Kok. Om teleurstellingen op de dag zelf te voorkomen, ook hier tijdig aanmelden (i.v.m. het doorgeven van de definitieve aantallen mee eters). Niet of te laat aangemeld = niet kunnen mee eten. De kosten voor kinderen t/m 12 jaar bedragen € 5,00, ben je iets of veel ouder dan betaal je € 8,50. Ook hier aanmelden uiterlijk 19 juni 2017 op koagslotdag@gmail.com, betalen gaat contant op de slotdag zelf.

En als afsluiter op de slotdag zal vanaf 20.30 uur de “Silent Disco” starten (Benieuwd? Tik dit even in op google!). Wil je daadwerkelijk muziek horen, zorg dan dat je verzekerd bent van een koptelefoon door je snel aan te melden, uiterlijk 19 juni 2017 op koagslotdag@gmail.com De entree bedraagt € 5,00, hiervoor krijg je een koptelefoon (in bruikleen!) welke om uiterlijk 01.00 uur weer (schadevrij) moet worden ingeleverd.

We hopen op een mooie opkomst en veel inschrijvingen!

Daarnaast zou het fijn zijn als er ouders of leden bereid zijn op deze middag en/of avond een bardienst (mee) te draaien. Vele handen maken licht werk, dus wie mogen we noteren?

Namens de activiteitencommissie,

Sanne de Goede

 

Onze adverteerders: