Spelregelbewijs

« Terug naar het overzicht04 mei 2017-Peter Edens

Na de goed bezochte avond op een doordeweekse dinsdag in maart, waar Annette Melgers namens de DWO een uitleg gaf over het behalen van het spelregelbewijs, is iedereen hopelijk al aan de slag gegaan met de oefeningen op de website korfbalmasterz.nl.

Helaas is de wens groter dan het uiteindelijke resultaat. Tot op dit moment zijn er twee leden die het spelregelbewijs hebben gehaald. Daarover straks meer. 11 Leden die hun code hebben geactiveerd en zijn begonnen. Niet heel veel, maar enigszins bemoedigend. Van deze 11 leden spelen er 2 in de senioren! Dat is weinig.

Bedenk dat je het maar beter gedaan kan hebben, dan ben je er namelijk van af en hoef je er niet meer aan te denken. Tuurlijk, we hebben nog dik een jaar, maar toch….

Van alle leden die zijn begonnen, is Stijn de Jong het verst, op de huid gevolgd door Stefan de Gast. Ineke en Annemieke Kwakernaak, Manuel Rook, Nathan Vermeer, Roos Weerstand, Bram Weidner, Ruby Vleesenbeek en Rosita Zwijnenburg zijn weliswaar begonnen, maar nog niet ver. Maar toch ... begonnen. Prima.

Nu de geslaagden. De eerste die klaar was? Dat was Hendrik Schoppers. Hendrik, gefeliciteerd! Op een goede tweede plaats Irene van Reijn. Maar dat kan niet anders met een man die alles coördineert… Wie zal de derde worden? Zoals afgesproken krijgen alle geslaagden een scheidsrechters fluit.

En we gaan er nog meer vaart achter zetten. De ploeg die dit seizoen nog 50% geslaagden heeft, krijgt een mooie grote taart.

Nog geen activatiecode en ben je 15 jaar of ouder? Laat het me weten. Vanaf het seizoen 2018-2019 moet iedereen die 16 jaar of ouder is een spelregelbewijs hebben.

Onze adverteerders: