KOAG verliest van ODO en RWA

« Terug naar het overzicht19 april 2017-Mark Tissink

De afgelopen twee thuiswedstrijden hebben geen punten opgeleverd voor KING-KOAG.

Vorige week zaterdag mocht KOAG aantreden tegen het ODO van Patrick Bezemer. Een matige beginfase van de Krimpenaren zorgde ervoor dat de gehele wedstrijd achter de feiten werd aangelopen. Ondanks meerdere inhaalraces stokte de teller op 17-18 en helaas dus een nipte nederlaag.

Afgelopen zaterdag mocht KOAG aantreden tegen RWA. De nog ongeslagen koploper speelt een sterk seizoen en KOAG was er op gebrand om de ploeg van Andre Verbaas de eerste nederlaag van het seizoen te bezorgen. Ondanks vele afwezigen speelde KOAG een prima eerste helft. RWA had het moeilijk en KOAG wist met een voorsprong de rust in te gaan. Helaas kwam RWA sterk uit de 'kleedkamer' en trok in de tweede helft het duel naar zich toe. Een ietwat geflatteerde 16-23 eindstand was het eindresultaat, maar de KING-formatie kon tevreden terug kijken op dit duel. 

De komende twee weken rust voor de selectie en dat komt niet slecht uit. Alle blessuregevallen hebben zo de tijd om weer fit te worden en op 6 mei staat er een belangrijk tweeluik met DES in Delft op het programma. 

Onze adverteerders: