6 mei weer een bierproeverij!

« Terug naar het overzicht18 april 2017-Jesse van Viersen

Na het daverende succes van afgelopen editie organiseert "KOAG 1,2,3 presents", op 6 mei aanstaande, wederom een bierproeverij.

De afgelopen editie proefde naar meer en daardoor zullen om zowel nieuwe als deelnemers van afgelopen jaar te plezieren dit jaar diverse nieuwe biertjes worden geschonken. De spelers van Koag 1, 2 en 3 zullen net als afgelopen jaar hun bijdrage leveren aan het evenement en de kantine zal omgetoverd worden tot gezellig bruin café. De kosten zullen 10 euro bedragen waarvoor 5 verschillende biertjes kunnen worden gedronken.

Iedereen is welkom; leden, Vrienden van KOAG, zolang aantoonbaar kan worden gemaakt dat de minimale leeftijd van 18 jaar is bereikt.

Om een inschatting te maken van de hoeveelheid speciale biertjes die ingeslagen moeten worden, moet er duidelijk zijn hoeveel mensen er ongeveer komen. Daardoor ook de vraag om uzelf voor donderdag 4 mei op de gastenlijst te zetten. Dit kan door een email te sturen naar: koag123presents@hotmail.com of door uzelf op aanwezig te zetten bij het nieuwe facebookevent: “Bierproeverij 2.0: 6 mei”

Onze adverteerders: