Naar buiten ... wel een beetje behelpen !

« Terug naar het overzicht24 maart 2017-Cees-Jan Kwakernaak

Zaterdag as is het zover, de eerste 10 thuiswedstrijden buiten op onze "oude" velden. Deze week is er als vanouds weer buiten getraind, het (omgelegde) licht deed het gelukkig en de materialen zijn weer meeverhuisd. Maar onze oude KOAG kantine ontbreekt!

Wij vragen een ieder op voorhand om begrip voor deze logistiek gezien lastige periode voor KOAG. Zo verkleden we ons gewoon in de KWC kleedkamers, hetzelfde geldt voor onze gasten om daarna vanuit de nieuwe KOAG kantine lopend over het noodpad naar de velden te gaan. De rust is waarschijnlijk te kort om heen en weer te lopen, dus de teams zullen deze veelal op of rond het veld doorbrengen. Binnenkort is de kantine van de hockey gelukkig weer geopend (na een grondige renovatie) zodat we daar ons drankje en plasje kunnen (en mogen) doen. Het is verre van optimaal maar we moeten het er in deze periode mee doen. Medio augustus wordt gelukkig gestart met de aanleg van de 3 nieuwe velden voor onze huidige kantine, dan ligt eind 2017 alles gelukkig weer letterlijk voor de KOAG deur.

Maar tot die tijd is het heen en weer lopen tussen velden en kantine/kleedkamers. Vanuit de kantinecommissie wordt meegedacht over hoe we toch limonade en thee in de rust krijgen en als het teruglopen naar de onze kantine niet meer gered wordt, erg hoge nood kan geledigd worden in de dixie (of binnenkort bij de hockey). We hopen u in plaats van in de rust van een wedstrijd, nu na afloop in onze kantine te ontvangen voor een kopje koffie. We gaan ervaren hoe dit allemaal uitpakt de komende weken.

Aandachtspunt is en blijft wel de verkeersveiligheid, de teams steken immers de Driekamp over van en naar de velden. Trainers en begeleiders zijn er rondom de wedstrijden normaliter bij, maar het is en blijft een drukke weg waar hard wordt gereden. Hierbij het dringende verzoek aan de ouders om uw kinderen op de gevaren te wijzen. Vanuit de gemeente is eerder toegezegd en inmiddels besloten een veilige oversteek te realiseren, met de aanleg hiervan is echter helaas nog niet gestart.

Vanuit het bestuur vragen wij een ieders begrip voor deze tijdelijke situatie. Het is voor niemand ideaal en het zal zeker even wennen zijn, maar laten we het vooral positief benaderen met z’n allen en er een mooi buitenseizoen van maken!

 

Onze adverteerders: