KOAG sluit zaalseizoen goed af

« Terug naar het overzicht12 maart 2017-Mark Tissink

De laatste zaalwedstrijd is doot KOAG 1 op een fraaie manier afgesloten, met een 28-15 winst.

Na een indrukwekkende minuut stilte voor Jan Droog, begonnen TOGO en KING-KOAG aan hun duel. Voor de gasten uit Goes stond er nog veel op het spel. Een overwinning zou hen in veilige haven brengen en met die instelling begonnen zij ook aan het duel. Binnen een paar minuten stond het 0-2 en moest KOAG in de achtervolging. 

Al snel sloten de Krimpenaren weer aan en waren het vooral de debutanten die voor de goals zorgden. Tom Louwes, Sanne de Goede en Megan van Prooijen wisten de korf te vinden en na een kwartier spelen bij een stand van 4-4 ging het gas erop bij KOAG. Het eerste gaatje werd geslagen, de verdedigende druk werd opgevoerd en de voorsprong werd verder uitgebouwd. Bij rust stond het al 13-7.

Ook na rust ging de KING-formatie goed door, de doelpunten vielen makkelijk af en TOGO liep achter de feiten aan. Al snel had het hele team gescoord en was het vooral de vraag hoe hoog de score zou gaan uitpakken. In de slotfase mocht de 16 jarige Naomi 't Hart ook nog debuteren en uiteindelijk stokte de doelpuntenmachine bij 28 goals. Een mooie uitslag om het zaalseizoen mee te eindigen.

Het zaalseizoen wordt afgesloten op een derde plaats. De terechte kampioen RWA was dit seizoen te goed en deze ploeg gaat KOAG op het veld weer tegenkomen. Op 1 april gaat de veldcompetitie weer van start en zal de ploeg er weer moeten staan. Drie punten is de achterstand op koploper RWA en KOAG gaat er vol voor om deze achterstand in te gaan lopen.

Onze adverteerders: