C1 naar het NK in Papendrecht!

« Terug naar het overzicht03 maart 2017-Tom Louwes

Onze toppers van KOAG C1 zijn, met nog één wedstrijd te gaan, al kampioen en daarmee verzekerd van een plekje op het NK C Jeugd 1e klasse. Het toernooi zal op zaterdag 18 maart plaatsvinden bij PKC te Papendrecht. Om 10:30 zal de openingsceremonie van start gaan en rond 16:00 is het toernooi afgelopen.

In klasse C1G wist de C1 iedere week met gevarieerd spel de tegenstander over de knie te leggen en zelfs tegen de nummer 2 uit de poule werd met 10 doelpunten verschil gewonnen. Tegen deze ploeg mogen we in de laatste competitiewedstrijd voor de zaal nog één keer aantreden. KOAG C1 - Sporting Delta C1 zal op zaterdag 11 maart, een week voor het NK, worden gespeeld en dat belooft voor iedere korfballiefhebber met een KOAG-hart in ieder geval één ding: oogvitamine. De C1 zal bij de generale repetitie alles geven om een mooie pot neer te zetten, dus kom kijken! Zaterdag 11 maart, 14:00, thuis!

Het NK zal op zaterdag 18 maart plaatsvinden bij PKC te Papendrecht. Om 10:30 uur zal de openingsceremonie van start gaan en rond 16:00 uur is het toernooi afgelopen. De C1 wil er een onvergetelijke dag van maken en heeft jullie daarbij nodig! Houd de datum vast vrij en bereid je voor om een hoop lawaai te maken voor onze helden! Meer informatie volgt...

Onze adverteerders: