Op zoek naar trainer voor het 2e team.

« Terug naar het overzicht27 februari 2017-Jesse van Viersen

Met ingang van het seizoen 2016/2017 zoeken wij naar een trainer/coach voor het tweede team. Het team is dit seizoen net gedegradeerd uit de reserve 1e klasse in de zaal, waarbij het in het laatste deel van het seizoen heeft laten zien zeker thuis te horen op dit niveau.

Op het veld staat de ploeg er redelijk voor en zal handhaving zeer waarschijnlijk bereikt worden. De ploeg is een jonge ambitieuze ploeg en zoekt een gemotiveerde trainer om de stap omhoog weer te maken.

De nieuwe trainer/coach van het tweede team zal naast het coachen en trainen van deze groep ook het eerste ondersteunen waar nodig, hierdoor zal veel samenwerking gevraagd worden met de nieuwe hoofdcoach Wout Schouten die ook met ingang van het nieuwe seizoen aantreedt. Wout is een man van de club, maar heeft ook ervaring opgedaan als trainer van andere clubs.

KOAG heeft sinds 2 seizoenen de beschikking over een nieuwe hal en zal halverwege het aankomend seizoen beschikken over drie nieuwe velden dit allen gelegen op 1 accommodatie. 

Wat wij vragen van de nieuwe trainer is:

  • Het verzorgen van gevarieerde trainingen, tweemaal per week 1,5 uur. Waarbij 1 training gezamenlijk voor de gehele selectie zal zijn en 1 training exclusief voor het team. (Dinsdag & donderdag)
  • Creëren van gevarieerd dynamisch spel in samenwerking met trainer van 1.
  • Bereidheid om naast trainingen aan de selectie af en toe clinics en workshops te geven aan jeugdteams.
  • Ambitie om de ploeg terug te krijgen naar de reserve 1e klasse.
  • Heeft een goede positieve uitstraling naar het team toe, maar kan indien nodig spelers wijzen op hun verantwoordelijkheden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de TC van KOAG: korfbal@ckvkoag.nl

Onze adverteerders: