KOAG in galavoorstelling langs Korbatjo

« Terug naar het overzicht17 januari 2017-Mark Tissink

De laatste weken heeft KOAG de goede vorm te pakken. Na de misrekening tegen Reeuwijk pakte de ploeg de draad weer op.

De bekerwedstrijd tegen IJsselvogels werd ruim gewonnen en tegen Togo werd goed gespeeld. Afgelopen week kwam GKV op bezoek en de KING formatie dreef GKV ,ondanks de nederlaag, tot het uiterste 26-28. En deze zaterdag moest Korbatjo er aan geloven. Vanaf de eerste minuut zat KOAG goed in het duel. Lotte Scherstra zette met twee rake schoten de toon en de gehele eerste helft was om te genieten van Krimpende zijde. Hoog baltempo, veel variatie en een scherpe afronding zorgde ervoor dat de thuisploeg geen schijn van kans had. Ook verdedigend voerde KOAG de druk hoog op waardoor een alleszeggende 5-18 ruststand op het scorebord stond.

De tweede helft moest KING-KOAG even inkomen maar onder aanvoering van Jesse van Viersen werd de korf weer makkelijk gevonden. Verdedigend werd het wel wat slordiger en Korbatjo begon ook met scherp te schieten waardoor er voor de toeschouwers nog een erg leuke tweede helft ontstond. Ruben Vermeer wist met zijn negende doelpunt de 30e treffer aan te tekenen. Ook de laatste minuten gingen beide ploegen nog volop door met scoren. Invaller en debutant Jordi Kamer zorgde met een fraaie one-hander voor een passend slotakkoord. Met de uiteindelijke eindstand van 20-34 kan KOAG zeer tevreden zijn. En met een doelpuntenrecord voor de vereniging werd Oud-Beijerland verlaten.

Koplopers Maassluis en RWA wisten wederom geen fout te maken en zo blijft de achterstand voor KOAG vijf punten. Volgende week komt ACKC op bezoek in Krimpen ad IJssel.

 

Onze adverteerders: