Deze KOAG-kaart wordt mogelijk gemaakt door:

KOAG-kaart als betaalmiddel

De KOAG-kaart is een persoonlijke kaart, die als betaalmiddel in het clubhuis van KOAG geldt. Je hoeft geen geld meer mee te nemen en je hebt online inzicht over de uitgaven. Nog een voordeel: hoe meer je opwaardeert, hoe groter het extra bedrag wordt dat je als bonus krijgt.

Voor de administratieve afhandeling en het financiële beheer van de clubbetaalpassen hebben wij een overeenkomst afgesloten met Le Credit Sportif, de leverancier van de kassa. Uiteraard gaan zij vertrouwelijk om met je persoonsgegevens. Deze worden in geen geval aan anderen verstrekt.

Aanvragen KOAG-kaart

Een KOAG-kaart kost €5. Leden en vrijwilligers (trainers, scheidsrechters en commissieleden) ontvangen de eerste KOAG-kaart gratis. Omdat de passen extern worden vervaardigd duurt het even, voordat een nieuw lid een KOAG-kaart ontvangt. Deze wordt automatisch verstrekt.

Je kunt zelf een KOAG-kaart aanvragen door het aanvraagformulier in te vullen. De kosten van €5 worden in mindering gebracht bij de eerste opwaardering.

Je kunt de KOAG-kaart direct gebruiken na ontvangst. Uiteraard moet je deze wel eerst van voldoende saldo hebben voorzien.

Opwaarderen KOAG-kaart

Je kunt de KOAG-kaart opwaarderen met iDEAL (minimaal €10, maximum €250). Met een iDEAL-transactie wordt geld veilig overmaakt naar de rekening, die aan de KOAG-kaart is gekoppeld. Er komt dus geen geld op de kaart zelf te staan. 

Om op te waarderen ga je naar de www.mijnlcs.nl. De inloggegevens worden na aanmelding per e-mail toegezonden. Na het opwaarderen is het saldo direct beschikbaar via de KOAG-kaart. Op www.mijnlcs.nl vind je ook alle transacties terug. 

Opwaarderen met iDEAL wordt beloond met een bonus: 2% bij opwaardering van €10 tot €20, 4% bij €20 tot €50 en 6% bij €50 of meer. Naast opwaarderen via iDEAL kan de KOAG-kaart ook worden opgeladen met contant geld aan de bar. Je ontvangt dan geen bonus.

Mocht je de KOAG-kaart kwijt raken, dan kun je hem blokkeren via www.mijnlcs.nl, waardoor je over het openstaande saldo blijft beschikken.

Betalen met KOAG-kaart

Om af te rekenen wordt de KOAG-kaart op de kaartlezer gelegd en het saldo wordt afgeschreven. KOAG-kaarthouders betalen bij voorkeur altijd met een kaart, zodat de hoeveelheid contant geld in de kantine sterk kan afnemen en afrekenen snel kan plaatsvinden.